مهاجرت از طریق خانواده

مقدمه

اداره مهاجرت استرالیا هر ساله در حدود 61 هزار ویزا برای کسانی که می خواهند از طریق خانواده به استرالیا مهاجرت کنند سهمیه در نظر گرفته است.

مهاجرت از طریق خانواده شامل ویزاهای مختلفی همچون نامزدی، ازدواج، فرزند و والدین می شود و به کسانی تعلق می گیرید که یکی از اعضای خانواده اشان، یا جزو شهروندان کشوراسترالیا ، یا دارای ویزای اقامت دائم استرالیا و یا جزو شهروندان نیوزیلندی واجد شرایط زندگی در استرالیا باشند.

اساساٌ، پرونده هایی که بواسطه این برنامه مهاجرتی به اداره مهاجرت استرالیا ارسال می شود بر مبنای رابطه خانواده با فرد متقاضی بررسی می شود، چون در اکثر موارد نیاز است تا از متقاضی حمایت مالی به عمل بیاید.

 بطور کلی ، هر چه رابطه خانوادگی نزدیكتر باشد، مراحل پذیرش ویزا سریع تر بررسی می شود .

در اکثر موارد متقاضیان ویزاهای که این دسته بندی قرار می گیرند،  نیازی به داشتن مهارت یا تخصص خاص ویا تسلط بر زبان انگلیسی ندارند.

چنانچه می خواهید تا در خصوص شرایطتتان برای مهاجرت از طریق خانواده با موسسه مهاجرتی شادا مکاتبه کنید و وکالت پرونده اتان را به ما بسپارید، می توانید از طریق این صفحه اقدام کنید. 

برنامه مهاجرت خانوادگی  چهار گروه  ذیل را در بر می گیرد:

همسر

ویزای همسر

این ویزا مخصوص فردی است كه یا ازدواج کرده و یا در آینده نزدیك قرار است با یكی از شهروندان کشور استرالیا و یا کسی که اقامت دائم استرالیا را دارد و یا نیوزیلندی های واجد شرایط زندگی در استرالیا تشکیل زندگی دهد.

افرادی كه می توانند از این ویزا استفاده كنند عبارتند از :

  • نامزدها (زوج هایی كه در آستانه تشكیل زندگی و ازدواج هستند)
  • همسران (زوج هایی كه قبلا با هم ازدواج كرده اند)
  • زوج های دوفاكتو ( افرادی که با هم زندگی می کنند ولی ازدواج نکرده اند)

متقاضی باید از جانب همسرش حمایت مالی شود.
شما به كمك این ویزا می توانید تا دو سال به طور موقت در استرالیا زندگی كنید چنان چه پس از دو سال این رابطه همچنان بین شما برقرار بود این اجازه را خواهید داشت تا به عنوان یك زوج اقدام به اخذ ویزای اقامت دائم بكنید.

ویزای همسر هم از داخل خاک استرالیا و هم در خارج از استرالیا قابل اقدام است ، اما شماره طبقه بندی هریک از ویزاها با هم متفاوت است.


ویزای ازدواج قریب الوقوع

این ویزا مخصوص افرادی است كه نامزد آنها یكی از شهروندان استرالیایی یا یكی از مقیمان کشور استرالیا یا یكی از شهروندان نیوزیلندی واجد شرایط زندگی در استرالیاست.

اعتبار این ویزا به مدت 9 ماه است و متقاضی باید ظرف این مدت وارد استرالیا شود و با فرد مورد نظرش ازدواج كنید.

همسر شما باید حمایت مالی شما را بر عهده بگیرد و شما باید تا نه ماه بعد از گرفتن این ویزا حتما با فرد مورد نظر ازدواج كرده باشید.

پس از ازدواجتان با فرد مورد نظر و قبل از این كه ویزا باطل شود، باید فرد تقاضای ویزای همسر را ارائه دهد تا بتواند در خاك استرالیا به زندگی مشترکش ادامه دهد.

تماس با ما

والدین

ویزای والدین

اين ويزا مخصوص والديني است كه قصد دارند به صورت دائمي به استراليا مهاجرت كنند تا در كنار فرزندانشان باشند.

این ویزا به شرطی اعطا می شود که فرزندانشان شهروند استراليا، مقيمان دائمي استراليا يا شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط سکونت در استراليا باشند.

شما براي استفاده از اين ويزا نيازمند پشتيباني و حمايت مالي دارید.

والدين مسني كه قصد تقاضاي اين ويزا را دارند بايد در هنگام تقاضا در خارج از خاك استراليا به سر ببرند.


ویزای کمکی والدین

این ویزا مختص والدینی است که می خواهند به استرالیا مهاجرت کنند وبه فرزندان خود به پیوندند؛ به شرط اینکه فرزندانشان شهروند استراليا، مقيمان دائمي استراليا يا شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط سکونت در استراليا باشند.

شما نیاز به حامی برای درخواست این ویزا دارید .

والدين مسن در زمان تقاضاي اين ويزا بايد خارج از خاك استراليا به سر ببرند.


ويزاي كمكي والدين

اين ويزا مخصوص والدين مسن است و به آنها اين اجازه را مي‌دهد تا به مدت دو سال و به صورت موقت در كنار فرزندانشان زندگي كنند.

این ویزا به شرطی داده می شود که فرزندانشان شهروند استراليا، مقيمان دائمي استراليا يا شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط سکونت در استراليا باشند.

والدين مسن علاقمند به استفاده از اين ويزا بايد در زمان تقاضاي اين ويزا در خارج از خاك استراليا به سر برند.

اين ويزا به شما كمك مي‌كند تا بتوانید ويزاي اقامت دائم در استراليا را به دست بياوريد و شما براي اين كار بايد تقاضاي ويزاي دائمي نمایید.


ویزای والدین سالخورده

اين ويزا مخصوص والدين مسن و سالخورده‌اي است كه دوست دارند به طور دائمي در استراليا و در كنار فرزندانشان باشند.

این ویزا به شرطی اعطا می شود که فرزندانشان شهروند استراليا، مقيمان دائمي استراليا يا شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط سکونت در استراليا باشند.

شما براي درخواست از اين ويزا نياز به يك حامي و پشتيبان مالي داريد.

والدين مسن و سالخورده‌اي كه قصد تقاضاي اين ويزا را دارند بايد در هنگام تقاضا داخل خاك استراليا باشند.


ویزای کمکی والدین سالخورده

اين ويزا مخصوص والدين مسن و سالخورده‌اي است كه قصد دارند به صورت دائمي در استراليا و در كنار فرزندانشان زندگي كنند.

این ویزا به شرطی داده می شود که فرزندانشان شهروند استراليا، مقيمان دائمي استراليا يا شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط سکونت در استراليا باشند. شما برای اقدام به اخذ این ویزا نیاز به حامی مالی دارید .

والدين مسن و سالخورده بايد در هنگام درخواست اين ويزا در داخل خاك استراليا باشند.


ويزاي كمكي والدين سالخورده

اين ويزا مخصوص والدين مسن و سالخورده است و به آنها اين اجازه را مي‌دهد تا به مدت دو سال در كنار فرزندانشان باشند .

این ویزا به شرطی اعطا می شود که فرزندانشان شهروند استراليا، مقيمان دائمي استراليا يا شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط سکونت در استراليا باشند.

شما برای اقدام به اخذ این ویزا نیاز به حامی مالی دارید.

والدین باید در استرالیا باشند تا برای این ویزا اقدام کنند.

تماس با ما

فرزندان

ویزای فرزند

اين ويزا مخصوص كودكان يا فرزند‌خواندگان شهروندان استراليا يا ساكنان دائمي استراليا يا يكي از شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط سکونت در استرالیاست که در خارج از استرالیا به سر می برند. اين ويزا دائمي است .

والديني كه قصد استفاده از اين ويزا را دارند بايد حمايت مالي كودك را بر عهده بگيرند و تقاضاي ويزا را به نمايندگي از كودك تكميل کنند.

شما براي تقاضاي اين ويزا بايد در خارج از استراليا به سر ببريد و فرزندتان هم بايد کمتر از 25 سال باشد.


ویزای فرزندخواندگی

اين ويزا مخصوص كودكان خارج از استرالیاست كه يا تحت حمايت و قيموميت و یا بزودی تحت قیمومیت يكي از شهروندان استراليايي يا ساكنين دائمي استراليا يا يكي از شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط قرار می گیرند. اين ويزا يك ويزاي دائمي است .

يكي از والدين بايد حمايت مالي فرزند را بر عهده بگيرد و تقاضاي ويزا را به نمايندگي از كودك تكميل نمایند.

چنانچه بخواهيد از اين ويزا استفاده كنيد بايد در زمان تقاضا در خارج از خاك استراليا به سر ببريد و كودك مورد نظر شما هم بايد کمتر از 18 سال سن داشته باشد.


ویزای بستگان کودکان بی سرپرست

اين ويزا مخصوص كودكان بی سرپرستی است که خارج از کشور استرالیا به سر می برند و والدين آنها توانايي حمايت مالي از آنها را ندارند.

اين ويزا دائمي است.

خويشاوندان كودك بی سرپرست بايد حمايت مالی از وی را بر عهده بگيرند. كودك مورد نظر هم بايد کمتر از هجده سال سن داشته باشد.

این ویزا دارای دو دسته بندی متفاوت است که هم از داخل استرالیا و هم در خارج از استرالیا می توان اقدام کرد .

تماس با ما

اعضای دیگر خانواده

ویزای مراقبت های پرستاری

اين ويزا مخصوص افرادي است كه بايد پرستاري و مراقبت از بستگان و یا یکی از اعضای خانواده خود كه شهروند استراليا و بیمار است را بر عهده بگيرند.

اين ويزا دائمي است و برای درخواست بايد تحت حمايت و پشتيباني يكي از خويشاوندان استراليايي خود باشيد.

شما در زمان تقاضاي اين ويزا هم می توانید در داخل خاک استرالیا باشید و هم تقاضای خود را در خارج از خاك استرالیا ارائه کنید.


ویزای خویشاوندان باقی مانده

اين ويزا مخصوص افرادي است كه هيچ خويشاوند ديگري بجز برادر، خواهر يا والدين خود ندارند و قصد دارند براي زندگي در كنار آنها به استراليا مهاجرت كنند.

شما تنها در صورتي مي‌توانيد از اين ويزا استفاده كنيد كه خويشاوند شما از شهروندان استراليا يا از مقیمان دائمی استراليا و يا از شهروندان نيوزيلندي واجد شرايط سکونت در استرالیا باشد.

اين ويزا يك ويزاي دائمي است و شما براي استفاده از اين ويزا بايد تحت حمايت و پشتيباني يكي از خويشاوندان خود باشيد.

شما در زمان تقاضاي اين ويزا هم می توانید در داخل خاک استرالیا باشید و هم تقاضای خود را در خارج از خاك استرالیا ارائه کنید.

تماس با ما

 

Copyright ©2009-2017 Shada Migration Services. All rights reserved
Disclaimer  |  Privacy Policy