برنامه مهاجرت از طریق تخصص

مقدمه

اطلاعات منتشر شده اخیر اداره مهاجرت استرالیا، مهاجرین ایرانی را در جایگاه ده ملیت برتر برای مهاجرت به استرالیا قرارداده است.

هر ساله در حدود 200 هزار سهمیه برای ورود به استرالیا از طریق ویزاهای مختلف وجود دارد که در این میان مهاجرت از طریق مهارت که شامل ویزاهای تجاری ، ویزاهای  مربوط به حمایت کارفرمایان و ویزاهای تخصصی می شود در حدود 130 هزار سهمیه را به خود اختصاص داده است.

 مهاجرت از طریق تخصص  از برنامه مهاجرتی استرالیاست كه همه ساله عده بسیار زیادی را به خود جذب می‌كند.

بطور کلی، برنامه مهاجرت از طریق تخصص و مهارت‌های عمومی یكی ازابتكارات دولت استرالیاست كه به دنبال جذب افراد جوان با توان مهارتی بالاست تا بتوانند بسرعت به اقتصاد استرالیا رونق بخشند و باعث آبادانی این كشور گردند.

این برنامه  مهاجرتی مخصوص آن عده از مهاجرانی است كه در زمینه کاری خود، از تخصص، مهارت و كارآزمودگی خاصی بهره‌مند هستند و می‌توانند كمبودهای تخصصی و مهارتی استرالیا را رفع كنند.  تعدادی از ویزاهای برنامه مهاجرت عمومی، نیازی به اسپانسر در استرالیا ندارند. تمامی افرادی كه متقاضی  مهاجرت به استرالیا از  طریق این برنامه مهاجرتی هستند باید:

  •  کمتر از 45 سال سن داشته باشند؛
  •  آشنایی كامل به زبان انگلیسی داشته باشند و بتوانند در امتحانات زبان، نمره مورد نظر را کسب کنند؛
  •  دارای  تخصص و مهارت باشند؛
  •  باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا، تخصص و مهارت متقاضی درج شده باشد؛ 

هزینه ویزاهای مهارتی

هزینه های ویزاهای مهارتی به استرالیا از قرار جدول ذیل است . لازم به ذکر است چنانچه از کارت های اعتباری برای پرداخت استفاده کنید معمولاً درصدی نیز بابت هزینه های اضافی پرداخت می شود.

هزینه ها به دلار استرالیا می باشد.

ویزای مهارتی مستقل (ویزای 189)
$3670
$1835
$920
الف
ویزای مهارتی انتخابی (ویزای 190)
$3670
$1835
$920
الف
ویزای مهارتی فارغ التحصیلان ویژه (ویزای 476)
$365
$185
$90
ب
ویزای مهارتی با حامی منطقه ای یا انتخابی (ویزای 489)
$3670
$1835
$920
ج
ویزای مهارتی منطقه ای (ویزای 887)
$375
$190
$95
د
ویزای موقت مختص فارغ التحصیلان (ویزای 485)
$1500
$750
$375
و

^ این پرداخت در صورتی است که متقاضی اصلی ویزا، افراد تحت تکفل بالای 18 سال داشته باشد.
^^ این پرداخت در صورتی است که متقاضی اصلی ویزا، افراد تحت تکفل زیر 18 سال داشته باشد

  • الف: کسانی که به هنگام ارسال ویزا به سن 18 سال رسیده باشند و امتحان زبان انگلیسی نداده باشند و نتوانند اثبات کند که دارای دانش زبان انگلیسی کاربردی هستند باید مبلغ 4885 دلار بپردازند 
  • ب: اگر درخواست ویزا به صورت آن لاین نباشد ، باید مبلغ 80 دلار پرداخت شود.
  • ج: کسانی که به هنگام ارسال ویزا به سن 18 سال رسیده باشند نتوانند اثبات کند که دارای دانش زبان انگلیسی کاربردی هستند و همچنین به هنگام درخواست ویزای مربوط به بند " ب" هزینه آمورزش زبان را نپرداخته باشند، باید مبلغ 4890 دلار باید بپردازند. برای افراد دیگر نیاز به پرداخت نیست
  • د: کسانی که به هنگام ارسال ویزا به سن 18 سال رسیده باشند و نتوانند اثبات کند که دارای دانش زبان انگلیسی کاربردی هستند و همچنین به هنگام درخواست ویزای 887 هزینه آمورزش زبان را نپرداخته باشند، باید مبلغ 4890 دلار بپردازند. برای افراد دیگر نیاز به پرداخت نیست
  • و: اگر درخواست ویزا به صورت آن لاین نباشد ، باید مبلغ 80 دلار پرداخت شود

دسته بندی ویزاها

برنامه مهاجرت عمومی به استرالیا، متقاضیانی را در بر می گیرد که در خارج یا داخل خاک استرالیا حضور دارند و شامل ویزاهای  زیر است:

ویزای مهارتی مستقل (ویزای 189)

این ویزا مخصوص افرادی است كه آشنایی كامل و كافی به زبان انگلیسی دارند و می توانند مهارت و توانایی های خود را در مشاغلی که مورد نیاز استرالیاست به کار گیرند.

بطور معمول پس از ارسال پرونده متقاضی برای اخذ ویزا ، شرایط وی بر اساس یک نظام امتیازبندی بررسی می شود و چنانچه امتیاز و حد نصاب مورد نظر را كسب نماید، فرآیند درخواست ویزا به جریان می افتد.

برای اینکه بتوانید برای این ویزا اقدام کنید در ابتدا باید درخواستی به اداره مهاجرت ارسال نمایید و در آن " اظهار تمایل" خود را برای مهاجرت به استرالیا اعلام کنید، سپس درخواست شما بررسی می شود و دولت استرالیا از شما " دعوت " به عمل می آورد تا برای ویزا اقدام نمایید.

مزایای این ویزا بدین شرح است:

  • این ویزا نیازی به حامی و پشتیبان مالی ندارد.
  • این ویزا در وهله اول به مدت پنج سال اعطا می شود و شما با این ویزا می‌توانید به کرار به استرالیا مسافرت كنید .
  • چنانچه در زمان انقضای ویزا در استرالیا باشید، انقضای آن هیچ تأثیری بر وضعیت اقامت دائم شما نخواهد داشت.
  • شما و اعضای خانواده اتان می‌توانید به صورت دائمی در استرالیا به كار و زندگی بپردازید.
  • چنانچه صلاحیت لازم را داشته باشید، می توانید شهروند کشور استرالیا شوید.
  • پس از اعطای ویزا می توانید به همراه اعضای خانواده خود به استرالیا مهاجرت كنید و آنان اجازه كار و تحصیل دارند.

ارزیابی رایگان

ویزای مهارتی انتخابی ( ویزای 190 )

این ویزا مخصوص متقاضیانی است كه مهارت كافی در زبان انگلیسی را دارند و و می توانند مهارت و توانایی های خود را در مشاغلی که مورد نیاز استرالیاست به کار گیرند

بطور معمول پس از ارسال پرونده متقاضی برای اخذ ویزا ، شرایط وی بر اساس یک نظام امتیازبندی بررسی می شود و چنانچه امتیاز و حد نصاب مورد نظر را كسب نماید، فرآیند درخواست ویزا به جریان می افتد.

متقاضیان این ویزا باید از طرف یکی از ایالت های استرالیا انتخاب شوند و از درخواست ویزای آنان حمایت به عمل آید.

برای اینکه بتوانید برای این ویزا اقدام کنید در ابتدا باید درخواستی به اداره مهاجرت ارسال نمایید و در آن " اظهار تمایل" خود را برای مهاجرت به استرالیا اعلام کنید، سپس درخواست شما بررسی می شود و دولت استرالیا از شما " دعوت " به عمل می آورد تا برای ویزا اقدام نمایید.

مزایای این ویزا بدین شرح است:

  • این ویزا در وهله اول به مدت پنج سال اعطا می شود و شما با این ویزا می‌توانید به کرار به استرالیا مسافرت كنید
  • چنانچه در زمان انقضای ویزا در استرالیا باشید، انقضای آن هیچ تأثیری بر وضعیت اقامت دائم شما نخواهد داشت.
  • شما و اعضای خانواده اتان می‌توانید به صورت دائمی در استرالیا به كار و زندگی بپردازید.
  • چنانچه صلاحیت لازم را داشته باشید، می توانید شهروند کشور استرالیا شوید.
  • پس از اعطای ویزا می توانید به همراه اعضای خانواده خود به استرالیا مهاجرت كنید و آنان اجازه كار و تحصیل دارند.

ارزیابی رایگان

ویزای مهارتی با حامی منطقه ای یا انتخابی ( ویزای 489 )

متقاضیان این ویزا، یا باید از سوی یكی از بستگان خود در استرالیا كه در منطقه‌ای مشخص زندگی می‌كنند حمایت شوند. یا باید یكی ازایالات استرالیا ، از درخواست ویزای آنان حمایت به عمل آورد.

این ویزا چهار ساله است و زمانی كه این ویزا به شما اعطا می‌شود تنها حق دارید در منطقه مشخصی در استرالیا به کار، زندگی یا تحصیل بپردازید.

برای اینکه بتوانید برای این ویزا اقدام کنید در ابتدا باید درخواستی به اداره مهاجرت ارسال نمایید و در آن " اظهار تمایل" خود را برای مهاجرت به استرالیا اعلام کنید، سپس درخواست شما بررسی می شود و دولت استرالیا از شما " دعوت " به عمل می آورد تا برای ویزا اقدام نمایید.


چنانچه شما در منطقه مورد نظر دو سال زندگی و دوازده ماه كار کردید می توانید برای اخذ ویزای اقامت دائم اقدام كنید.

شما برای این كه واجد شرایط این ویزا باشید باید:

  • کمتر از 45 سال سن داشته باشید
  • آشنایی كامل به زبان انگلیسی داشته باشید
  • باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا، تخصص و مهارتتان درج شده باشد
  • از سوی یکی از بستگان و یا یکی از ایالت های استرالیا حمایت شوید

به كمك این ویزا، می توانید اقامت دائم استرالیا را به دست آورید و خانواده شما هم این اجازه را خواهند داشت كه همراه شما به استرالیا بیایند. اعضای خانواده به كمك این ویزا می‌توانند به راحتی در استرالیا به تحصیل یا كار در محلی که از پیش تعیین شده بپردازند.

ارزیابی رایگان

ویزای مهارتی منطقه ای ( ویزای 887)

این ویزا، ویزایی دائمی است و به افرادی اعطا می‌شود كه دارای ویزای موقتی هستند که در یك منطقه مشخص در استرالیا به مدت دست كم دو سال زندگی و یک سال کار کرده اند.

مزایای این ویزا بدین شرح است:

  • این ویزا در ابتدا به مدت پنج سال اعطا می شود و شما با این ویزا می‌توانید به کرار به استرالیا مسافرت كنید .
  • چنانچه در زمان انقضای ویزا در استرالیا باشید، انقضای آن هیچ تأثیری بر وضعیت اقامت دائم شما نخواهد داشت.
  • شما و اعضای خانواده اتان می‌توانید به صورت دائمی در استرالیا به كار و زندگی بپردازید
  • چنانچه صلاحیت لازم را داشته باشید، می توانید شهروند کشور استرالیا شوید.
  • پس از اعطای ویزا می توانید به همراه اعضای خانواده خود به استرالیا مهاجرت كنید و آنان اجازه كار و تحصیل دارند

متقاضی باید در خاک استرالیا باشد تا برای ویزا بتواند اقدام کند.

ارزیابی رایگان

ویزای موقت مختص فارغ التحصیلان ( ویزای 485)

این ویزا، ویزایی موقت و 18 ماهه مخصوص دانشجویان خارجی است كه بعد از دست كم دو سال تحصیل در یكی از دانشگاه‌های استرالیا موفق به اخذ مدرك تحصیلی می شوند.

این ویزا به متقاضیانی اعطا می‌شود كه نتوانسته اند در آزمون امتیازبندی حدنصاب لازم را كسب كنند و این امكان را برای آنها فراهم می‌كند كه هجده ماه به طور موقت در استرالیا اقامت كنند و مهارت و تجربه مورد نیاز را برای درخواست یك ویزای اقامت دائم یا ویزای موقت مهارت و تخصص عمومی به دست آورند.

متقاضیان این ویزا نیازی به شركت در آزمون ورودی و كسب امتیاز ندارند.

متقاضی باید در خاک استرالیا باشد تا برای ویزا بتواند اقدام کند.

ارزیابی رایگان

ویزای مهارتی فارغ التحصیلان ویژه (ویزای 476)

این ویزا مخصوص فارغ‌التحصیلان برخی دانشگاه‌های از پیش تعیین شده در خارج از خاک استرالیاست كه بتازگی موفق به اخذ مدرك مهندسی خود از دانشگاه شده اند و تخصص آنها در استرالیا مورد نیاز است.

اعتبار این ویزا به مدت 18 ماه است. دارندگان این ویزا چنانچه شرایط لازم را احراز کنند، می‌توانند برای اخذ اقامت دائم در استرالیا اقدام نمایند.

این ویزا خلاف سایر ویزاهای تخصصی، امتیاری نیست و آزمون ندارد. شما برای تقاضای این ویزا باید:

  • کمتز از31 سال سن داشته باشید.
  • مهارت و آشنایی كافی با زبان انگلیسی داشته باشید.
  • مدرك مهندسی‌تان را از یكی از دانشگاه‌های معتبر و معروف خارجی دریافت کرده باشید.

شما به كمك این ویزا می‌توانید خانواده خود را همراه بیاورید و آنها نیز اجازه خواهند داشت كه در استرالیا به كار و تحصیل بپردازند. دارنده ویزا نیز هیچ محدودیتی از نظر كار یا تحصیل ندارد.

ارزیابی رایگان

ارزیابی متقاضیان

چنانچه می خواهید در خصوص شرایطتتان برای مهاجرت به استرالیا از طریق این برنامه مهاجرتی اطلاع پیدا کنید ، می توانید با ما از طریق این صفحه تماس بگیرید و یا اینکه فرم ارزیابی رایگان مهاجرت را پر کنید و یکی از مشاوران رسمی شرکت با شما تماس خواهد گرفت و نتیجه ارزیابی را به شما اعلام خواهد کرد.

 

Copyright ©2009-2017 Shada Migration Services. All rights reserved
Disclaimer  |  Privacy Policy