برنامه مهاجرت از طریق تجارت

مقدمه

استرالیا کشوری بی نظیر برای سرمایه گذاری و فرصت های تجاری است و روابط  تجاری بسیار نزدیکی با کشورهای طراز اول جهان دارد.  

اخیراً استرالیا پیمان تجاری ویژه ای را با کشور چین به امضا رسانده است که با کاهش  قابل توجه تعرفه های گمرکی، توانسته باعث رونق تجاری شرکت هایی شود که در خصوص امر واردات و صادرات با چین فعالیت دارند. از طرف دیگر، روابط نزدیک و گرم استرالیا با کشور ایالات متحده آمریکا فرصت های بسیاری را برای صاحبان صنایع فراهم آورده است. 

بطور سنتی استرالیا و ایران از لحاظ روابط تجاری و بازرگانی از دیرباز با هم مراودات بسیار خوب و نزدیکی داشته اند و سالهای متمادی، استرالیا به عنوان تامین کننده اصلی محصولات گندم و دام صادرات گسترده ای به ایران داشته است.

بی شک در بین کشورهای غربی، بخش اقتصادی سفارت استرالیا بیشترین ثبات را در  ارائه خدمات خود به شرکت های ایرانی داشته است و برخلاف بسیاری از کشورهای اروپایی که بخش اقتصادی  سفارت خانه ها متاثر از چالش های سیاسی بین ایران و غرب بوده است،

استرالیا تنها کشور غربی است که بخش خدمات اقتصادی سفارت،  به گونه ای همگون و یکپارچه در زمینه ارتقا سطح بازرگانی و اقتصادی بین دو کشور فعال بوده است.

مهاجرت  به استرالیا از طریق تجارت 

موسسه خدمات مهاجرت "شادا" با افتخار اعلام می کند که صددرصد پرونده های ویزای تجاری که به اداره مهاجرت استرالیا ارسال کرده با موفقیت همراه بوده است و توصیه می کند که بازرگانان و تجار ایرانی به استرالیا سفر کنند و از فرصت های تجاری که در استرالیا وجود دارد بهره ببرند. 

برای تجار و صاحبان صنایع ایرانی، ویزاهای مختلفی برای سفر و سرمایه گذاری به استرالیا وجود دارد. آنان می توانند برای شرکت در جلسات كوتاه مدت تجاری، پایه‌گذاری و تأسیس یك شركت جدید، گسترش شعبه‌های شركت هایی که در استرالیا مشغول به کار هستند و یا به منظور سرمایه‌گذاری در استرالیا برای تشکیل پرونده و اخذ ویزا اقدام کنند.

از اول ماه مارس 2003، اداره مهاجرت استرالیا تغییراتی اساسی در برنامه های مهاجرتی خود به اجرا گذاشت و برنامه مهاجرت تجاری به استرالیا در دو مرحله اجرا می‌شود.

به این شكل كه تجار و صاحبان صنایعی كه متقاضی مهاجرت به استرالیا هستند در ابتدا باید اقدام به اخذ یك ویزای اقامت موقت بكنند و این ویزا زمانی تبدیل به ویزای اقامت دایم خواهد شد كه متقاضیان در زمینه فعالیت پیشنهادیشان به نتایج مطلوبی دست پیدا كنند.

اگر تمایل دارید که اطلاعات بیشتر را در خصوص ویزاهای تجاری کسب کنید می توانید با ما از طریق این صفحه مکاتبه کنید.

اگر در حال حاضر در ایران شرکتی دارید و می خواهید که شرایط اولیه اتان برای مهاجرت به استرالیا بررسی شود، می توانید فرم مهاجرت از طریق تجارت را که در این صفحه وجود دارد ، پر کنید و یکی از وکلای رسمی شرکت با شما مکاتبه خواهد کرد و به طور رایگان نتیجه ارزیابی به شما اعلام خواهد شد.

با توجه به شرایط جدید اداره مهاجرت استرالیا، بازرگانان، تجار و صاحبان صنایع ایرانی که تمایل دارند به استرالیا مهاجرت کنند می توانند برای ویزاهای ذیل اقدام کنند:

نوآوری تجاری و سرمایه گذاری

ویزای نوآوری تجاری و سرمایه گذاری به پنج زیر شاخه تقسیم می شود که عبارتند از سرمایه گذاری، نوآوری تجاری و سرمایه گذاری کلان، سرمایه گذاری بسیار کلان و کارآفرینان.

سرمایه گذاری

این زیرشاخه مخصوص افرادی است كه تاجران و سرمایه‌گذاران موفقی بوده‌اند و قادر هستند تعهد و صداقت خود را در انجام امور تجاری یا سرمایه‌گذاری‌های مختلف در استرالیا نشان بدهند.

قبل از اینکه ابراز علاقه مندی خود را به مهاجرت به استرالیا اعلام فرمایید باید شرایط ذیل را دارا باشند:

  • حداقل 65 امتیاز در نظام امتیاز بندی مهاجرت استرالیا کسب کنید.
  • کمتر از 55 سال سن داشته باشید و اگر سن بالاتری دارید، یکی از ایالت استرالیا برای شما معافیت سنی قائل شود.
  • از توان مدیریتی بالا در زمینه سرمایه گذاری یا فعالیت تجاری برخوردار باشید.
  • حداقل سه سال سابقه مدیریت شرکت خود و یا در زمینه سرمایه گذاری داشته باشید.
  • آمادگی داشته باشید تا حداقل تا دو سال در ایالتی که درآن سرمایه گذاری کرده اید زندگی کنید.
  • نیت واقعی شما راه اندازی شرکت و یا سرمایه گذاری در استرالیا باشد.

همچنین باید شرایط ذیل را احراز کنید:

  • حداقل دو سال پیش از اقدام برای درخواست ویزا ، شما و همسرتان حداقل دو میلیون و دویست و پنجاه هزار دلار دارایی داشته باشید و آمادگی داشته باشید که این مبلغ را دو سال بعد از زندگی در استرالیا به این کشور منتقل کنید؛
  • در کل سابقه تجاری موفق در زمینه سرمایه گذاری داشته باشید ؛
  • آماده باشید تا درصندوق سرمایه گذاری مشخص که یکی از ایالت های استرالیا آنرا تایید و تضمین کرده، مبلغ یک و نیم میلیون دلار سرمایه گذاری کنید و مبلغ سرمایه گذاری را حداکثر به میزان چهارسال در ایالتی که می خواهید زندگی کنید در آن حساب باقی گذارید.
  • حداقل یکسال از پنجسال قبل از زمان درخواست ویزا، مدیریت یک شرکت را که حداقل 10 درصد از ارزش کل شرکت متعلق به شما و یا همسرتان است بر عهده داشته باشید و یا اینکه در یک پروژه سرمایه گذاری که حداقل به میزان یک و نیم میلیون دلار بوده، مشارکت کرده باشید.

باید در نظر داشت که درآمدی که شما از طریق سود سپرده خود کسب می کنید مشمول قوانین مالیاتی استرالیاست و باید مالیات آن پرداخته شود.


نوآوری تجاری

این ویزا مخصوص آن عده از متقاضیانی است كه تاجر و سرمایه‌گذاران موفقی هستند و می خواهند شرکتی را در استرالیا تاسیس کنند و یا اینکه کاری را راه بیندازند و یا شرکتی از پیش تاسیس شده را خریداری کنند و تمایل به مدیریت شرکت و یا طرح تجاری خود در استرالیا دارند.

باید شما شرایط ذیل را پیش از ارسال پرونده احراز نمایند

  • کمتر از 55 سال سن داشته باشید: توضیح اینکه ممکن است که بتوان معافیت از شرط سنی را از مراجع مربوطه اخذ کرد
  • حداقل 65 امتیاز در نظام امتیاز بندی مهاجرت استرالیا کسب کنید؛
  • در مجموع حداقل پانصد هزار دلار گردش مالی سالیانه شرکت کنونی شما باشد که این میزان باید حداقل دو سال از چهار سال مالی پیش از اقدام به ارسال پرونده مهاجرت خود در شرکت ثبت شده باشد
  • سهام شرکت را براساس شرایط ذیل دارا باشید
    • اگر گردش مالی شرکت کمتر از 400 هزار دلار در سال باشد حداقل 51 درصد سهام شرکت را دارا باشید
    • اگر گردش مالی بیش از 400 هزار دلار در سال باشد حداقل 30 درصد سهام شرکت را دارا باشید
    • اگر شرکت سهامی عام باشد 10 درصد از سهام را دارا باشید.
  • حداقل نیمی از زمان خود را برای مدیریت بیزنس خود سپری کرده باشید.
  • سابقه موفق تجاری داشته باشند .

شما و یا همسرتان باید:

حداقل هشتصد هزار دلار استرالیا داشته باشید که به صورت قانونی آنرا کسب کرده اید و حاضر باشید که پس از دو سال از اعطای ویزا به طور قانونی آنرا به استرالیا منتقل کنید؛ در کل سابقه تجاری موفق داشته باشید و از راههای خلاف ثروت خود را به دست نیاورده باشید.


سرمایه گذاری کلان

این زیر شاخه برای افرادی است که تمایل دارند مبلغ پنج میلیون دلار در استرالیا در صندوق ها و محل هایی که بخشی از آن را دولت مشخص کرده، سرمایه گذاری کنند.

این سرمایه گذاری باید در پروژه های خاصی باشد و با قوانین استرالیا مطابقت کند. به عنوان مثال این پروژه ها باید توسط دولت فدرال یا محلی استرالیا از پیش تضمین شده باشد.

شما باید تعهدات زیر را پس از گرفتن ویزا داشته باشید:

  • در ایالتی که شما را اسپانسر کرده است زندگی کنید.
  • پس از اتمام مرحله ابتدایی ویزای موقت ، به فعالیت تجاری و یا سرمایه گذاری خود ادامه دهید.
  • حداقل در استرالیا به میزان 40 روز در سال زندگی کنید و یا اینکه همسرتان در مجموع به میزان 180 روز در سال زندگی کند و این مدت زمان به هنگام گرفتن ویزای موقت است .

باید در نظر داشت که درآمدی که شما از طریق سود سپرده خود کسب می کنید مشمول قوانین مالیاتی استرالیاست و باید مالیات آن پرداخته شود.

سرمایه گذاری بسیار کلان

این زیر شاخه مربوط به سرمایه گذارانی است که تمایل دارند مبلغ 15 میلیون دلار در استرالیا سرمایه گذاری کنند و این سرمایه گذاری را در فعالیت تجاری و یا در تجارت حفظ کنند. سرمایه گذاریها مشخصا توسط AUSTRADE که از جانب دولت استرالیا عمل می کند و مشخصاً در حوزه هایی است که دولت استرالیا آنرا معین ساخته است.

اگر شما بخواهید برای این ویزا اقدام کنید باید توسط یکی از ایالات استرالیا اسپانسر شوید.

باید در نظر داشت که درآمدی که شما از طریق سود سپرده خود کسب می کنید مشمول قوانین مالیاتی استرالیاست و باید مالیات آن پرداخته شود.

اگر به شما این ویزا داده شود باید متعهد شوید که چنانچه از سرمایه گذاری خود متضرر شوید نباید علیه دولت استرالیا اقدام حقوقی کنید.


کارآفرینان

این زیرشاخه برای کارآفرینانی است که با شخص ثالثی برای تامین بودجه ای به میزان حداقل 200 هزار دلار برای تجاری کردن محصولی یا خدماتی در استرالیا و یا در فعالیتی که منجر به توسعه یک تجارت در استرالیا شود به توافق رسیده اند.

شما زمانی می توانید برای این ویزا اقدام کنید که یکی از ایالات استرالیا پروژه شما را تایید کرده باشد

باید شما شرایط ذیل را پیش از ارسال پرونده احراز نمایند

  • کمتر از 55 سال سن داشته باشید: توضیح اینکه ممکن است که بتوان معافیت از شرط سنی را از مراجع مربوطه اخذ کرد
  • زبان انگلیسی خیلی خوب داشته باشید و بتوانید ثابت کنید که در یکی از امتحانات زبان انگلیسی اداره مهاجرت استرالیا نمره ای معادل آیلتس 6 را گرفته باشید؛
  • بخواهید که کارآفرین باشید و تعهد بدهید که بخواهید فعالیت مورد نظرتان را در استرالیا دنبال کنید.

ارزیابی رایگان

نوابغ تجاری

ویزای نوابغ تجاری دو زیر شاخه دارد که شامل" بازرگانان با سابقه درخشان تجاری" و "بازرگانان علاقه مند به سرمایه گذاری با ریسک بالا" می باشد.

1. بازرگانان با سابقه درخشان تجاری

اگر شما بازرگان ، تاجر و یا مدیریت شرکتی را بر عهده دارید که دارای سابقه درخشان تجاری است، باید شرایط ذیل را پیش از ارسال پرونده مهاجرتی خود داشته باشید:

  • کمتر از پنجاه و پنج سال سن داشته باشید
  • حداقل 400 هزار دارایی در شرکت و یا شرکت هایی خود داشته باشید . این مبلغ را باید حداقل دو سال از چهار سال مالی پیش از اقدام به ارسال پرونده مهاجرت خود در شرکت دارا باشید؛
  • حداقل یک و نیم میلیون دلار سرمایه داشته باشید و بتوانید این مبلغ را به طور قانونی و در طی دو سال پس از اعطای ویزا به استرالیا منتقل کنید؛
  • در مجموع حداقل 3 میلیون دلار گردش مالی سالیانه شرکت باشد که این میزان باید حداقل دو سال از چهار سال مالی پیش از اقدام به ارسال پرونده مهاجرت خود در شرکت ثبت شده باشد؛
  • سهام شرکت را براساس یکی شرایط ذیل دارا باشید:
    • اگر گردش مالی شرکت 400 هزار دلار در سال باشد حداقل 51 درصد سهام شرکت را دارا باشید؛
    • اگر گردش مالی بیش از 400 هزار دلار در سال باشد حداقل 30 درصد سهام شرکت را دارا باشید؛
    • اگر شرکت سهامی عام باشد 10 درصد از سهام را دارا باشید؛
  • در کل سابقه تجاری موفقی داشته باشید و در کارهای غیرقانونی تجاری دخیل نبوده باشید؛
  • به طور واقعی تمایل داشته باشید که مدیریت شرکت آینده خود را در استرالیا بر عهده بگیرید؛

2.کار آفرینان سرمایه گذاری مخاطره آمیز

اگر شما جزو آندسته از تجار، کارآفرینان، بازرگانان و یا مدیران شرکتی هستید که تمایل دارید از مسیر سرمایه گذاری با ریسک بالا به استرالیا مهاجرت کنید، باید مبلغ حداقل یک میلیون دلار در یک شرکت استرالیایی که در زمینه سرمایه گذاری با ریسک بالا فعالیت دارد ، سرمایه گذاری کنید که این مبلغ برای یک ایده تجاری قابل قبول و برای شروع کار ، تجاری کردن کالای پیشنهادی و یا توسعه بیزنس در نظر گرفته شود.

ارزیابی رایگان

 

Copyright ©2009-2017 Shada Migration Services. All rights reserved
Disclaimer  |  Privacy Policy